Levering

Fri fragt over 999 kr
Vi tilbyder gratis fragt til en valgfri pakkeshop hvis der bestilles for mindst 999 kr. hvis ordrens beløb er under koster fragt kun 39 kr. til en pakkeshop - det er uanset om pakken vejer 1 kg. eller 25 kg. Hvis du ønsker at få leveret direkte til døren koster det 59 kr. 

Levering med GLS og Bring
Vi benytter GLS og Bring til alle former for levering, det har vi valgt grundet deres høje leveringssikkerhed (99,7% af pakkerne leveres dagen efter) samt deres muligheder for effektivt at eftersøge forsvunde pakker og dække ødelagte forsendelser. 

Deadline for dag-dag levering
Vi sender pakker hver dag, men for at vi kan garantere afsendelse samme dag skal ordren bestilles senest kl. 14

Valg af pakkeshop
Det er muligt at vælge en valgfri GLS eller Bring pakkeshop i checkout, systemet vil automatisk finde de 5 nærmeste pakkeshops i forhold til din adresse. Hvis du ønsker at vælge en pakkeshop længere væk skal du blot ændre postnummeret - det har ikke nogen betydning for om du må få udleveret pakken eller ej.

Levering til erhverv
Vi tilbyder dag-dag levering til erhverv, i checkout skal du blot vælge "levering til døren"

Flex levering
Hvis du har bestilt levering til døren, men på forhånd ikke ved om du er hjemme eller ej, har GLS mulighed for at stille pakken med din accept. Det er dog vigtigt at du selv oplyser GLS om dit ønske, da det ikke er noget vi må bede dem om. 

Du kan enten oprette en fast fuldmagt ved GLS eller du kan besvare den SMS du modtager fra den dagen før levering.