Velkommen til Tipii

Stort udvalg af udstyr til din næste oplevelse

Hos Tipii forhandler vi alt du skal bruge til din næste outdoor-oplevelse. Uanset om det er en sheltertur med en enkelt overnatning, eller en længerevarende backpackingtur til østen står vi klar til at hjælpe. Vi er en dansk webshop med kontor og lager i Vissenbjerg. Det betyder at vi kan levere og service dig hurtigt og enkelt. 

 

3 forskellige kvaliteter - noget for ethvert budget

Hos Tipii mener vi at alle skal have mulighed for at opleve rejse- og outdoor verdenen. Vi har derfor udstyr i alle prisklasser og kvaliteter - vi har systematisk inddelt hvert eneste produkt i følgende kvaliteter

  • Basic - perfekt til dig der går mest op i prisen, men som stadig ønsker udstyr der kan holde til at blive brugt
  • Comfort - til dig der ønsker den bedst mulige komfort på turen, her er især fokus på varme og bløde soveposer, ekstra tykke liggeunderlag og telte med indbygget blackout effekt for en bedre nattesøvn
  • Premium - det ultimative gear til dig går op i om teltet er lavet af nylon eller polyester og som tæller hvert et gram når du er på udkig efter nyt udstyr.

Personlig kunderservice og livechat 10 timer om dagen

Er du en af de mange, der synes det er uoverskueligt at vurdere hvad vandsøjletrykket på teltet skal være, eller volumen på din rygsæk? bare rolig vi har personlig kundeservice alle dage - så skriv endelig til os via live chatten.